addvises.com

Latest

October 13, 2016 23:02

Hogyan törölhetek egy fiókot Skype .Tippek , hogy távolítsa el a Skype

programot Skype kényelmes minden: a lehetőséget, távoli kommunikáció, és a szabad forgalmazás és egyszerű regisztrációs eljárást.De ha azt akarjuk, hogy törli a fiókját, akkor a meglepetés - ez a lehetőség nem szerepelt az alkotók Skype.Így beszélhetünk csak, hogyan kell eltávolítani a személyes adatokat a profilt.

1 Kezdjük egy felhasználói fénykép.Ez egyszerűen nem fog működni, hogy távolítsa el a lehetőséget - cserélje személyes fotó bármilyen képet.Ehhez keresse meg a Skype menüpont "személyes adatok" és "Change my avatar."Tölthetsz fel képet a számítógépéről, vagy zárja be a finger webkamera, hogy egy fekete képet, majd kattintson a "Használd ezt a képet."

2
Aztán megint megy a Skype menü "Edit my data".Annak érdekében, hogy hozzáférést biztosít az összes bevitt információk a felhasználó profiljában, kattintson a "Display teljes", törli az adatokat az egyes területeken, ahol ez lehetséges.Ennek eredményeként kell maradnia csak bejelentkezést.

3 Most el kell törölni a névjegyzékbe
n.Ehhez válassza ki a kapcsolatot, kattintson a jobb gombbal, majd kattintson a "Törlés a kapcsolatok" a helyi menüből.

4
szeretnék hagyja azt, hogy, de ez még nem minden.Amellett, hogy a személyes adatok, a Skype tartja a története, a levelezés.Ennek eltávolításához nyissa meg a program főablakában keresztül az "Eszközök" menüben.A bal oldalon a párbeszédablak, kattintson a "Beállítások chat", majd kattintson a "Megnyitás speciális beállítások" a jobb oldali rész az ablakon.Ezután meg kell kattintani a "Előzmények törlése", és változtassa meg az alapértelmezett beállításokat a megőrzése történelem - változtassa meg a "Ne mentse."Mentse el a módosításokat.

5
A Skype menü Output, és nem tartoznak ezen bejelentkezést.Akkor is törölheti a felhasználónevét, ami megjelenik a Welcome ablakban - sajtó Win + R és típusa «% AppData% \ Skype» (idézőjelek nélkül), válassza ki a felhasználó nevét a fiókok listáját, majd kattintson a "Törlés" gombra.

Minden lehet tenni.A keresési felhasználónevét után eltűnik egy pár hétig, hívások és üzenetek nem jön, és a teljes eltávolítása a fiók és az adatbázis segítségével történik határozatlan ideig.